Privát rendezvények

Mi a Progress Eventnél elkötelezetten hiszünk benne, hogy egy eseményt megszervezni pont olyan könnyedséggel kell, mint szerelembe esni. Könnyeden és örömtelin. Egy körültekintően megszervezett esemény által olyan emlékek születhetnek melyek hosszú éveken át elkísérnek bennünket.

Azért vagyunk itt, hogy ezt a tökéletes eseményt megszervezzük, teljes szívvel elkötelezetten fókuszálva a legapróbb részletekre is. Minden sikeres esemény megszervezése az alapos tervezésen és a kommunikáción múlik, ezt tekintjük alapfilozófiánknak.

Privát rendezvények

Exkluzív Privát Rendezvények

Mi lehet fontosabb, mint az élet ünneplése? Mi a Progress Eventnél azért vagyunk, hogy szórakoztató, egyedi megoldásokat kínáljunk, és ezáltal egy privát rendezvényt egyedivé, exkluzívvá varázsoljunk, miközben vendégeinek felejthetetlen élményt nyújtunk. Legyen szó születésnap, leány vagy legénybúcsú, babaváró party, gender reveal party, évforduló, lánykérés vagy bármely családi rendezvényről, engedje át magát az ünneplésnek a szervezéssel járó minden fáradságos munkát átvállalunk.

Gender Reveal Party

Mi is az a gender reveal party? A meglepetés ünneplése amikor kiderül, hogy a várandós pár, az édesanya kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt. Több különböző formája létezik a nemek feltárásának. Mi a Progress Eventnél rengeteg kreatív módszert használnunk arra, hogy meglepjük a várandós pár barátait, családtagjait, sőt néha még magukat a szülőket is, születendő gyermekük nemével. Az orvosok gyakran egy lezárt borítékban adják meg a szülőknek gyermekük nemét, amit aztán odaadnak nekünk rendezvényszervezőknek, akik a leleplezés logisztikáját kezelik, így biztosan meglepetés lesz mindenki számára.
Lánykérés

Lánykérés

Megértél a nagy kérdés feltevésére? De nem tudod hogyan? Van ötletünk. Klassz, váratlan, exkluzív helyszínekkel, ötletekkel, inspirációkkal szervezzük meg ezt a fontos eseményt, ahol garantáltan IGEN lesz a válasz.

Legénybúcsú

Mi szervezünk, Ti buliztok! Legénybúcsú party szervíz szolgáltatásunk all inclusive. Mi tesz minket egyedivé? Minden legénybúcsút kifejezetten a vőlegény stílusára szabunk.

Nincsenek előre összeállított csomagok, így egyforam rendezvények sincsenek. Számos lehetőség közül választhatsz, hogy megtaláld a számotokra legmegfelelőbb esemény helyszínt, témát, cateringet, szórakoztató műsort, játékokat és dekorációt.

Legénybúcsú

Leánybúcsú

Velünk búcsút mondhatsz a Leánybúcsú szervezésével járó stressznek! Egy leánybúcsú megszervezése nem csak a bulizásról szól – segítünk megtervezni és megszervezni a nagy naphoz vezető út egyik kiemelten fontos részét, hogy a menyasszony és barátnői serege szabadon élvezhesse az együtt töltött pillanatokat. Mi levesszük a válladról a helyszín, a témaválasztás és a teljes szervezés terhét.

Babaváró buli

Soha nem gondoltad volna, hogy a Babaváró buli megtervezése ennyire sok munka lesz, és a végén az idegeidre megy? Engedd meg, hogy levegyük a terhet a válladról.

Mi a Progress Eventnél imádjuk a szervezést, így nyugodtan hátradőlhetsz és élvezheted a Babaváró bulit. Biztosak vagyunk abban, hogy az igényeidnek és költségvetésednek megfelelő Babaváró bulit tudjuk megszervezni neked.

Babaváró buli
Születésnap

Születésnap

A mérföldkőnek számító születésnapoktól a barátokkal és családtagokkal való ünneplésig a felnőtt születésnapi bulik sokkal többet jelentenek egy egyszerű vacsoránál.

A tökéletes ünnepléshez sok apró részletnek kell pontosan a helyére kerülnie, a témától az ételeken keresztül, a helyszíneken át, a tortáig.

Végül is a születésnapi bulik nem csak gyerekeknek szólnak. A szülezésnapi partyk megszervezése az egyik specialitásunk, bízza ránk a szervezést és élvezze az ünneplést.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!