Céges rendezvények

Mi a Progress Eventnél rendezvények szervezésére specializálódtunk, vállalati és magán ügyfelek számára. Minden projektet megtervezünk, megszervezünk és lebonyolítunk a koncepciótól a kivitelezésig. Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk tisztában van azzal, hogy egy ötlet csak pont annyira jó, mint a mögötte álló megvalósítás.

Rendezvényeink tökéletesen cégre és személyre szabottak tükrözve minden ügyfél személyiségét. Akár egy vállalat, egy termék vagy család érdekében cselekszünk munkásságunk olyan tapasztalattal rendelkezik, mely a kivitelezésnél ötvözi az innovatív dizájn, a különleges borok, koktélok, catering, zene, szórakozás, – és számunkra a legfontosabb – a meglepetés utánozhatatlan elemét, mely által egy eseményen életre szóló emlékek születhetnek.

Csapatépítő

Csapatépítő

Akár egy csapatépítő rendezvényről, vagy egy termékbemutatóról legyen szó, a Progress Event csapata készen áll minden részletre és eshetőségre felkészülve, amely az ügyfeleknek vagy munkatársaknak szóló rendezvény megszervezéséhez szükséges.

Egy csapat életében kevés olyan dolog van, ami közelebb hozhatja őket egymáshoz és segítheti őket a hatékonyabb együttműködésben, mint egy jól megszervezett csapatépítő program. Az új munkatársak beilleszkedésére is remek lehetőség egy ilyen program.

Egy új termék piacra lépésének elengedhetetlen feltétele a debütáló termékbemutató. Egy ilyen alkalom remek teret nyit a termék pozícionálásra, széles körben való bemutatására.

Családinap, sportnap

Családi napok szervezésénél fő szempontunk a kifinomult, személyes és rendkívül figyelmes odafigyelés a cég értékeinek tükrözésére. Egy családi napon fő szempont, hogy a munkavállalók és családtagjaik közös élményeket szerezzenek. A rendezvény stílusának megismerése után minden vállalatnak egyedi csomagot tervezünk, hiszen minden eseménynek más szempontoknak kell megfelelnie.

A teljeskörű tervezéstől és kivitelezéstől a koordináción át a kivitelezésig minden feladatot átvállalunk, hogy egy igazán eseménydús és vállalatra szabott vidám, élményteli eseményt szervezzünk.

Családinap, sportnap​
Karácsonyi party, évzáró, koktél party

Karácsonyi party, évzáró, koktél party

Ünnepelje a mindennapokat, de a karácsonyt és az Év végét mindenképp! Ünnepi alkalmait, gyönyörű élménnyé varázsoljuk partnerei és munkatársai számára, hogy méltóképpen köszönhesse meg egész éves munkájukat.

A rendezvény helyszínét saját kezűleg választjuk ki az ön cégére szabva. Az egyedi dekoráció, a virágok, az étkészlet, a zene, az ételek, italok, a vagy akár a fellépők kiválasztásánál az elsődleges szempontunk a cég imázsának tükrözése.

Alig várjuk, hogy megteremtsük álmai ünnepének hangulatát!

Áruháznyitási szolgáltatások

Egy új termék piacra lépésének elengedhetetlen feltétele a debütáló termékbemutató. Egy ilyen alkalom remek teret nyit a termék pozícionálásra, széles körben való bemutatására. A Progress Event csapata készen áll minden részletre és eshetőségre felkészülve, amely az ügyfeleknek vagy munkatársaknak szóló rendezvény megszervezéséhez szükséges. Promóciós játékokkal, kóstoltató hostesekkel, merchandising pultokkal, promóciós ajándékokkal segítjük üzlete fellendítését.
Áruháznyitási szolgáltatások​

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!